Wednesday, April 27, 2011

Demotivated


Tataw pasai ape... but really feel demotivated... Bile dah ade rase mcm ni,mule la perasaan nak mengulor tu lebey banyak daripada biase...errrr...nnt x berkat plak duwet yg aku dpt kan...??itu pasal la tiap kali pay day, rs mcm short sane sini...uhhh la~la

Haa...Bile cite pasal duwet...Sumtimes money can make people change kan?
  1. Manusia jadik kelabu mata.. mata tu sume da mcm pakai lens kaler kelabu...vogue nyah!
  2. Bergadoh sesama sendiri.. berbunuh pon ade kan??ini la namenyer duwet bleh bawak ke mati..erkkkk
  3. Sbb duwet pon bleh tak kenal sedara/kawan/musuh/kuarga sendiri...ni kes ala2 temporary lost memory (temp je..klu dah tade duwet, da bleh ingat balik)
  4. Jauh dari pencipta...
Sume ni jadik bile time ade duwet...Klu tade duwet,tade jadik cam bende2 kat atas ni... Lg2 time masing2 nk dpt bonus,komisyen n wutsoeva ni... Berkira itu dan ini.. Dapat duwet banyak mane pon takkan cukup klu tak manage betol2... Siap bleh ckp tak halalkan duwet yg company bagi...wahwah... duwet ko ke yg gune tuk bayar kat staff2 tuh??? Aku rase mcm takkkk je...Mmg tak la kan?? Unless u own the company...

Hanya amalan yg akan dibawak ke kubur...bukan duwet!

2 comments:

C I K Y A T said...

napernyer nyah
cer kabo cer kabo...
awok nok tahu jugok

Nurul Ain Umor said...

@ C I K Y A T
demotivated sbb kene melayan org yg saaaaaaaaaangat la kurang ajar...uhhh...ade tips x nk kasik "lenyap" di mata n minda nih?? (^_~)