Tuesday, April 26, 2011

Perasaan ke perasan??

Gambar dari pacik google.Tq

Nape lately aku emo..??Yeeee... Mmg aku admit... Tp emo dari pukul 10pg - 5.30 ptg je la... Sebelum dan selepas tu,aku ok je.. Sape yg da taw tu,paham2 jela... Yang tataw tu buat2 cam taw sudey... Muahahahaha...

Aku cukup meluat...menyampah...dan segala 'me' lg kat org yg:
  1. Perasan diri tu sangat la baguuuussssnye yg pd hakikatnye sket pon tak bagos!
  2. Suke menghempas2 barang... Dah tade cara lain ke nk letak or bagi barang?? Klu barang tu bleh balas,da lame dier hempuk balik...
  3. Suke menyumpah seranah org... Mmg taleh ckp bahasa yg elok2 eh???Memang perkataan tu je ke blaja mase kat skolah dulu?? Skolah mane ek yg ajar tu??
  4. Cakap kuat2... Sangat la publisiti murahan kann??? Nk attention org ler tuh..Agaknyer kurang kasih sayang kottt... Ngeee
  5. Menyampok ckp org... Klu ye pon nak menyampok,bersopan la sket kan...Tapayah la nak ngacaw org tgh bercakap hanya utk nak setelkan hal yg ntahape2...
  6. Kurang haja... Yg ni paling aku antiiii... Da besar panjang bleh lg ke klu nak ajar/lentur ek?? Pandai2 la pk... Dah tua dah kan?
Eh...terasa???Tade mention name sape2 pon kan???Sendiri baca sendiri pk...Sile jgn melampau okkk...Tahap kesabaran aku pon ade hadnyer..

2 comments:

Kata. Bujangga said...

BOLEH LAWAN TAK NGN OFISMATE YG GILA BUSUK HATI, KUAT DENGKI & PENGOTOR TAPI BILA KNE TEGUR DGN CARA ELOK, DIA SINDIR KITA BALIK..NICE EH?

Nurul Ain Umor said...

Tasya
Errr...yg tu lupe nak add kat entry nih..mcm2 ragam...tp bende2 camni la buat mood aku down utk p keje...bek jaga omar lg syiok..(^_~)