Friday, May 20, 2011

JR Chicken Bowl


Sape yang pernah makan kat cni angkat jari kaki...hehehehe...Yang tak pernah makan,moh tgk Jalan2 Cari Makan,TV3... episod ke bape,aku lupe... Ngeeee...

Edisi JJCM aku n hubby ni happen smalam... Tgk dok survey2 bank (nak buat ape??nak setup bank sendiri..wakakaka)... Dah alang2 sampai ke Kajang, teros plan ke JR Chicken Bowl (akibat tgk JJCM,TV3)... Restoran ni kat deretan kedai depan Giant,Prima Saujana... 1st thought mase dah ade depan kedai ni ialah "Betol ker ini kedainyer???Nape tak ramai org pon...Cume ade 1org pompuan ngan anak dier je as customer"... Mmg kosong kedai ni.. Agaknyer kitorg dtg time org dah kenyang kot...Muahaha

Menu yg kitorg order same dengan host JJCM... Chicken Rice Ball, Wantan udang goreng and wantan mee kicap... CRB ni aku lupe nak snap gambo... Korang bayangkan la sendiri yer... Nasi ayam tu dikepal2 mcm bentuk bebola...pastu makan ngan ayam...ala..same jek cam nasik ayam yg org jual tu tp beza nasi dier je... Speciality nyer CRB tu ngan wantan goreng (sbb sos dier lain dari yg len)

Fried Wantan

So,people out there... P lah ke JR Chicken Bowl klu agak2 nak cube (dah mcm duta la pulak..kekeke)


1 comment:

C I K Y A T said...

nyah, baper hari makan nasik ayam nih