Wednesday, May 4, 2011

Rabu mlm Khamis

Menghapdet dgn penoh rase keterpaksaan...Maklomlah..dah dok kene perli2...Berasap jek badan mak nih..muahahaha...

Td on the way balik jalan nak p ke dengkil (before simpang 4) tersangatlah jemnyer...
Plan asal: tido dalam kereta tp gagal
Alasan: busy body nak taw ape yg dah jadik
Alih2 dah sampai tmpt kejadian, ade bomba je..tp tataw ape yg dier buat kat c2..tros frust sbb tak tido...

Aktiviti arini...tersangatlah energetic (yg pada hakikatnyer dah tercungap2)..1st of all mission haruslah utk menidurkan si kecik...

Sile abaikan towel yg bersepah tu (Mission 4)

Mission per1 tercapai...Then tros zasss mandi,solat dan mission ke-2 menanti:bersilat di dapor...Idea plak tibe2 kabur2...Intai2 stok,erm...bedal je la...Maka terhasil lah ini...tadaaaa (resepi kat entri lepas ni eh)

Sambal udang

Mission ke-2 pon tercapai..Masak 1 lauk je yer..utk jimatkan stok smpai ujung minggu nih...Lom sempat nak re-stock..Kemas2 ape yg patot,zasss p ke mission ke3...Antara aktiviti termalas tp kene buat..

Menggosok sampai terperosok

Iyeeee...aktiviti wajib di hujung minggu.. Tp sebab ujung minggu dah fully booked,terpakse extend smpai arini..stock utk seminggu ye tuan puan...Mission ni pon setel...Habis??Lom lg...Mission terakhir, yang paling aku MALAS nak buat...Lipat kain baju..Layankan ajeee...Dan inilah hasilnya...

Banyak kan??

Mission accomplish...Untuk harini jek...Phewwww... Amek napas jap..Tersemput2 dah ni...Si kecik langsong tak interrupt yer...Still tido hingga ke saat uminyer menghapdet belog...Superb!

Cik Yat...puas hati x??? (^_~)

3 comments:

C I K Y A T said...

ok fine..
siap paerli balik kat catatan mak ye nyah!

Sarah Nur said...

eleh..baru byk tu dh mengeluh..

Nurul Ain Umor said...

@ Sarah Nur
hahaha...tu la pasal..ni br sorg anak...klu dua tiga empat..bla..bla..camne la agaknyer...wakakaka(^_~)