Tuesday, July 26, 2011

ExTreMe Challenge



Extreme Challenge for Extreme People at Extreme Park...* bape byk extreme daaa*

Mcm biase, ni adlh entri tertunggak...Seswai dengan tagline "AKU BUKAN PEMBELOG TEGAR"...Menaip di kala senggang yg mase senggang nyer pon tataw bile...muahahaha...

Lokasi: Extreme Park, Shah Alam *pestaim p nih..sonok!*

Wiken kene bgn seawal nk p keje...Angkot skali askar2...Sorry ye Omar, this weekend Omar kene bgn cam weekdays...alaaaa...mcm tak biase plak.. Mmg Omar pon yg slalu bgn awl dari Ommy kan??
Thanx to organiser...Rase mcm family day pon ade...Best2!

Activity of the day:
1) Paintball


Tengok gaya pon dah taw...Mmg ketara betol cam orang tak reti main...Pegang senapang pon dah tak betol... Apetah lagi cara nak menembak... Ade ker menembak duduk camtu??? Mase ni jugak la nak duduk ayu...Adoiiii....Hahahaha...

2) Archery

Yang ni mmg sangat lah FAILED... 12 batang arrow tersangatlah HAZAB nak abeskan...Lengohhhhh tangan toksah ckp... Once in a lifetime... Surrender!Lebih rela kene tembak men paintball dari men menatang ni...Memanah =Sunnah Nabi

3) Flying Fox


Yang ni best...Wlupon takot nak panjat tangga tu tp bile dah berada di awang2an tu teraselaaa keBESTan nyer...Rase cam burung plakkkk....Tp dapat snap gambo mase kat bawah je..Da sampai nak terbang,battery kamera abes...Hahahaha...

Ommy dok sibok men sume game,Omar mane?? Ermmm...Good boy Ommy cam biase...

TIDO

Tambahan(+): Gambar2 yg sempat di snap









Pesanan Penaja: If semua orang sporting,mmg best! Bile nak organize lagi??? (^_~)


1 comment:

MaizMalik said...

best best! ada gambar lagi, from my camera. nanti kakmaiz bagi no.