Wednesday, September 7, 2011

Too Early


Kembali semula ke opis yang disayangi setelah cuti ber'emergency' semalam. At first place ingat nak amek half day aje*konon*. Tup..Tup..doktor hospital An-Nur,Bangi keluarkan arahan utk refer pakar. So,proceed aje la. Heading to THONEH. Efisyen betul doktor2 kat sane *pujian ikhlas dari hati ni*. Buat ape kat sane? Ermmm... It's too early kot kalau nak sharing kat sini. Let family and close friends je yang tau buat masa ni. Nanti dah setel, aku reveal and share yeh.


Oh. Tempat sapelah yg messy sangat ni. Ok. Jom kemas *dengan harapan mood kerja akan datang dan mood cuti beterbangan*


No comments: