Wednesday, November 9, 2011

[Hujung Minggu] Kami



Bangun pagi terus Jalan-Jalan-Isi-Perut. Mencari sarapan nun sampai ke Nilai. Berbaloi. Balik rumah, rendamkan Omar dalam pool. Main sampai kecut-kecut ya. Terima kasih abang Adam sebab tinggalkan pool kat rumah Omar :)



Sambil tu, en zool memulakan kerja-terlebih-rajin beliau dengan menge-cat bilik air. Bukti kerajinan yang di tahap tak-tau-nak-kata-apa. Tak perlulah muat naik kan gambar aktiviti tersebut. Takut nanti semua tak lalu nak makan. Tetttt...

Bila dah menginjak ke petang, masing-masing dah panas bontot terutama Omar. Jom pergi jalan. Sampai Sunway Pyramid jalan-nya. Terus text mak-angkat-yang-mengaku-kekasih Omar. Text di balas. Hampa.
I kat kedah nih... Kazen Isma kawen... Alaa...Xdpt jmp Omar lg (lebih kurang begitu la text yang di balas)

Sunway Pyramid. Perasaan hantar mesej ke otak Nak beli baju dan seluar dan sandal-lah. Senyum.



Cari-punya-cari-punya-cari, tak ketemu apa yang dicari. Hampa lagi. Jom jalan IOI nak (edisi mencuba nasib). En zool angguk tanda setuju. Yeeehaaaa...


Memang hari ini sangat Hampa. Tak ada satu pun yang berkenan di hati. Tapi, en zool sempat merembat khakis-2-helai dan sandals-1-pasang. Orang kurus senang kot nak cari barang... Aduhaiiii... Cemburunya!

Sandal macam ni pun dah berpuluh-puluh RM. Isk..Isk..



2 comments:

Anonymous said...

sori ler omar, len kali kita ngedate yer..... hahah.. ain ni pun, xkena time pulak. musim kenduri kendara ni kan haruslah bz sentiasa.

-kak yanie-

HaPPy GurLz said...

Cutre nyer omar !!!