Tuesday, November 29, 2011

[UlangTahun] 1 Muharram 1433


Genaplah usia perkahwinan kami yang ke-2. Pejam-celik-pejam-celik dah ada anak seorang dah kami ni. Usia Omar pon dah menghampiri 1 tahun. Alhmadulillah.

Masa nak bernikah dulu tak ada gaduh-gaduh pasal pemilihan tarikh. Aku serahkan semuanya pada en zool. En zool cadangkan 1 tarikh dah aku terus setuju *Gatal sangat nak kahwin. Dah tak nak serabut pasal tarikh. Hahahaha* 

Tanggal 1 Muharram 1431 bersamaan dengan 18 Disember 2009, Jumaat selepas solat Asar di Masjid Besar Putrajaya, aku selamat berhijrah dari gelaran bujang ke gelaran yang baru, isteri. Tiba-tiba rasa nak sob sob.



Selamat Ulang Tahun Perkahwinan, sayang! Love you banyak-banyak.

CCA: timeline nak berfeeling-feeling anniversary lama lagi ni. Dari 1 Muharram - 18 Disember. Ok. Nak plan cuti-cuti lah.


2 comments:

Farisha Haris said...

same2 la... 1 muharam = 27 november ... mine is 27 nov...

Corat Coret Ain said...

Farisha Haris
Happy anniversary too, pcha...
Semoga menjadi isteri yang terhebat dunia akhirat! (^_~)