Friday, June 17, 2011

First medicines






Masih dalam mode bercuti...gara2 masih belum berani hantar Omar ke rumah babysitter... as doctor says "if babysitter Omar jaga ramai budak, doc advise ibu jangan hantar dulu since ibu kene monitor whizzing baby".. So far whizzing baru smpai dada and belom affect paru2 lagi...*mintak jauh la dari tu*

Next week monday,doc nak follow up lagi.. Kalau still whizzing tu tak surut and kesihatan x memberangsangkan, the last resort is NEBULIZER to avoid from BRONKITIS... What a scary word!Ohhh...

Omar strong boy! You can do it,dear...Umi support Omar...



Ade 3 jenis ubat yg Omar kene makan (doc x galakkan baby utk mkn ubat tp ni dah kes TERPAKSA)..Sbb baru early stage utk avoid dier dari amek NEB...Wahhh...seksa jugela nak kasik Omar ubat tp HARUS jugak makan...

Anak bujang ni elok jek tido sepanjang jalan nk p Hospital Pakar AnNur, Bangi.




1 comment:

C I K Y A T said...

Cian OMAR. get well soon ya!