Tuesday, June 14, 2011

What a Menggelabah Day!

Erm...pernah tak u'ols rase serba tak kene...Buat sume bende very the kelam kabut,huru hara??Yeah..i have felt those feelings today...What a menggelabah day i had...

Situation 1 (pump station):
Nak isi minyak... Dah ade pam yg available...Then p park,mak aihhhh jauh bebeno...seb bek pam tu smpai ke tank kereta...Masokkan kad..Tunggu punye tunggu..."Please pay at the counter.Offline"..sigh!
Tibe2 pekerja Petronas datang tolong try masokkan kad..."Successful"
(apasal bile aku masokkan je,dier display OFFLINE?
Kelam kabut bukak tank minyak smbl bukak but kereta skali...(~.~)
*what a menggelabah day*

Situation 2 (still kat pump station):
Start enjin n back to office...eh..apasal hazard light berkelip2 nih..pandang k.maiz dengan pandangan musykil "eh..bonet tak tutup rapat kot"
Berenti tgh2 dunia,kuar check pintu satu2 n bonet...sume ok..tp hazard light still blinking?aduhhh rosak ker?
Rupe2nya TERtekan button hazard light mase tgh menggelabah situation 1 td kot...
*what a menggelabah day*

Situation 3(office):
My colleague ade send sumthing dalam sistem utk forward kat processor...tp aku leh dgn kemenggelabahan p klik REVERT...so mende tu revert balik kat colleague aku tuh...sudahh!!!dier terpakse berenti tepi jalan n online utk pass blk form tu kat aku via system...So sorry!
*what a menggelabah day*

Situation 4(surau):
Tgh solat zohor,tibe2 berenti..and eh...aku dah rakaat ke berapa?smayang balik la jawapnyer....itu tandanyer org tak khusyuk buat ibadah,ain!
*what a menggelabah day*

Alhamdulillah,nothing happen on the way balik rumah...Drive safe..Hope itu je la kemenggelabahan yg aku buat arini...
*Menggelabah punya menggelabah,baru teringat barang Omar yg k.maiz kasik tertinggal kat opis!*

Ni mesti kes menggelabah nak jmput kekasih i'ols



3 comments:

DYSE GALLERY said...

Hati..:)..

saje2 blogwalking..singgah la blog saye...:)..ade henbeg2 baru..and murah2

http://dysegallery.blogspot.com/2011/06/handbags-june-2011-3.html

Nurul Ain Umor said...

@ DYSE GALLERY
hye.. :)

Thanx for singgah-singgah..
worait boss..(^_~)

MaizMalik said...

memanggggg...dah bejangkit kat kakmaiz tau! ish ish ishhhh