Monday, October 25, 2010

Haji







Khamis minggu lepas p anta maklong paklong kat Tabung Haji, Kelana Jaya...
Mengerjakan haji...KT 43...
Uhhhh...aku yg rase excited sangat kot...
Rase mcm nak naik skali flight ngan maklong paklong...

Maklong...thn 2010 ni banyak betol dugaan sebelum pergi tunaikan haji...
Tengah tahun aritu -starting bulan 5 (klu tak silap aku), dier sakit2...
Yang tak bleh bangun langsong...Dekat sebulan terlantar atas katil aje...
Sedey kitorg tgk...Kuar masok spital...Cocok sane...cocok sini...
nak berckp pon mcm terseksa...
Alhamdulillah,by 2010 jugak dier p tunaikan haji...
Mase p hantar haritu,tgk maklong dah heal dari penyakit...sihat sepenuhnya...
Dah larat nak berjalan...badan dah tak cengkung cam aritu...
Mgkn tuhan tu turunkan dugaan nak tgk kiter bersabar or tak...
Alhamdulillah...Selamat pergi selamat pulang, maklong & paklong!

2 comments:

rozita-lifedream.blogspot.com said...

InsyaAllah..moga pak long ngn Maklong Ain medapat haji yang mabrur dan selamat pergi selamat pulang....

Nurul Ain Umor said...

insyaAllah...kiter ni bile lagi..?(^_~)