Thursday, December 16, 2010

Serangan Mental

Aku kesiaaannnnnn sangat kat sorg pompuan nih...
kire sepupu sepapat aku jugak lah...
dier ni mcm ade serangan mental rasenyer...jenes mcm mane pon aku tataw...
xsudah2 nak sakitkan hati pak mak sedare...

text 1: "rase aman d group ni.....erm.....~~~~~:)"
text 2: "hr ni mula kan hidup baru.......dh selesai wat report polis utk keselamatan dri ku...erm lpas ni pe lak......?????"

text2 di atas ni dier post kat FB setelah beribu2 ayat yg menyakitkan hati dier post kat group...
malas nak layan...sbb dier ni makin layan,makin menjadi2...
dier saje nak tarik attention org dgn statement dier yg cenggitu...

baguslah dier buat report polis tu...dier pon slalu MIA ntah mane2...
yg slalu nak menyusahkan sedare mare...kali ni klu ko MIA lagi,sume org da malas nak amek peduli...
*harap2 jgn la ko bawak perangai muda2 a.k.a perangai sblm kawen ko ke alam rumahtangga...

4 comments:

rozita said...

nape jadi camtu Ain? sedara pun leh macam tu ke perangainya? or memang dia tak sihat..sabar je la ya....

Nurul Ain Umor said...

ntahlah ita...perangai tak berubah2...mari kiter same2 doakan dier...(^_~)

Anonymous said...

erm...mcm mane leh jd mcm tu ye....ko tu baik2 ain...walaupn kuat solat, penyakit meroyan leh dtg tau lpas ko brsalin..jaga kesihatan dn perangai k...ko nyampah dgn pmpn tu, nt anak ko lak pangai mcm tu...bahaye tu......

Nurul Ain Umor said...

anon...
ape kate letak name betol...kan senang nak communicate...:)
thanx atas advice tu..insyaAllah aku akan didik anak aku spy x ikot perangai mcm tu...thanx (^_~)