Friday, December 17, 2010

To Anonymous

Ini adalah susulan entry smalam...
aku taw sape anonymous ni...
takot ker nak tulis name sendiri? :)

"erm...mcm mane leh jd mcm tu ye....ko tu baik2 ain...walaupn kuat solat, penyakit meroyan leh dtg tau lpas ko brsalin..jaga kesihatan dn perangai k...ko nyampah dgn pmpn tu, nt anak ko lak pangai mcm tu...bahaye tu...... "
By Anonymous on Serangan Mental at 1:42 AM


To Anonymous...thanks for leaving your comment here...
i think i know who u are...definitely i know... *agak2 klu tanak org kenal,bawak2la tukar ayat tuh.. ;)
thanx for reminding me...a bunch of thanx...
as i know, aku tade mention pon aku NYAMPAH kat POMPUAN tu...
any words that can prove yg aku ckp aku nyampah?
ke u yg terasa lebey...n i got confuse on how u can track my blog...
dah jadik stalker ke skang?atau hati tu dah smakin bengkak sbb tade org nak melayan?
I'll be praying my son/daughter doesn't follow such behavior...*n i know that u know what behavior i mean...

No comments: