Tuesday, January 25, 2011

Asal datang opis je....

1) Lokasi: lif (level G)
tukang tanya 1: eh... xcuti lg ker??
tukang tanya 2: amboiii...larat lg p keje eh?

2) Lokasi: tempat duduk opis -seawal 8.30 pg (level 3)
opismate 1: laaa...hang ada lg ain...aku ingatkan dah tadatang opis dah...
opismate 2: balik umah smalam, dok pk2 da bersalin ke belom budak nih...
opismate 3: hang cuba p check betol2 ain...takot hang dah terover due...
opismate 4: baik ko dok umah je...just work from home... prepare je...tapayah datang opis..
opismate 5: haaa...perot da ke bawah sket tu...tak lame lg la tu...

3) Lokasi : tempat duduk yg same -time berganjak ke 5.30 ptg (level 3)
opismate 1: sok hang kompem bersalin...
opismate 2: budak ni sok da tadatang ni...tgk cam da time da ni...


minggu berganti minggu...mmg soklan2 ni je la tetiap ari aku dgr time aku sampai opis n balik nnt...sangat concern opismate aku nih...*ke mmg nak soh aku blah cpat2 :)*

jawapan: tu la...baby ni blom bersedia nak kua...happy sangat dok dalam perot nih...tang nak work from home tu mmg da ade niat dah...tp niat terbatal disbbkan line tepon n streamyx tak pasang kat umah lg...kes infra la nih! grrrrr...xpe...aku pon masih menunggu ari nak deliver ni...tak sabar nak kasik mr.asben jaga baby...aku da jg 9 bulan...next 9 month,aku kasik dier jg plak...huahuahuahua :D


2 comments:

rozita said...

bila due date Ain...
i agree dat...kita dah susah payah duk menjaga baby lam peyut...pe salah nyer..bila dh kuar..ayh dia plak yg jaga..jaga ngn ibu2 dia skali..sonok...nway.take care ya...

Nurul Ain Umor said...

due date berubah2...now dah drag to 7.2.2011 plak..takisah la bile pon...asalkan baby selamat... :)

hahahaha...skang jg sorg...da kua nnt,kene jg 2 org..itu lom masok diri sendiri lg tu...(^_~)