Friday, August 19, 2011

Iftar @ Summit Hotel



Aktiviti during cuti Nuzul Quran adalah BELI BAJU RAYA... Sile jgn buat muke terkejut... Kitorg mmg tak beli ape2 lagi... Omar punye pon satu mende tak beli lagi... Bersederhana... Hahahaha...


So, husband and wife ni pon decided utk membeli during cuti Nuzul Quran *boleh bayangkan x camne umat manusia kat KL mase time cuti?*..Shopping version kali ni, Omar terpaksa ditinggalkan supaya objektif utk berjalan pantas dapat dilaksanakan...Sorry Omar!

Keluar rumah gaya cam nak pergi kerja...8am dan teros heading to KL...Kedai pon byk yg tak bukak lagi...Half mission accomplish *just dapat beli baju melayu Omar and en.Zool aje* by the time 2pm... Teros zass balik rumah...Sakit kaki tak payah nak cerita!Half mission lg *beli baju kurung for me* maybe next time kot...Mode: sedih

Smpai rumah,teros amek Omar...Main2 dulu...Kasik anak bujang ni makan tak puasa then tgg stgh jam tros mandikan dier...Siap2 dan teros heading ke Summit Hotel...Dah name pon dapat voucher kan,haruslah dipergunakan...Thanks TM!







Kitorg family pertama yg sampai *soooo excited*... Banyak mase nak p jengah2 makanan...Aim dulu...Tp, nak buat camne kan??Perot kitorg ni dah diajar makan sket2...Kat umah pon biase makan 2 lauk JE...Tp..nasi HARUS ade...

Review:
  • Theme: Makanan kampong *kene la dengan tekak kampong aku nih*
  • Makanan sangat lah banyak. Siap refill lagi
  • Live band. Ghazal.
  • Air ade la dalam 10 jenis
  • Orang tak ramai. So that,korg yg p xpayah susah2 nak rebut2
  • Location tak berapa best. Sebab jalan jem
  • Kambing & Ayam panggang, ABC with ice cream, Ketam, Wantan mee, lebih 20 jenis appetizer, nasi minyak, sotong kangkong, rojak buah, murtabak, roti nan, mcm2 jenis lauk pauk (asam pedas ekor lembu pon ade) and mcm2 lagi
  • Utk aku YANG MAKAN SIKIT ni...mmg rugi kalau bayar...
  • Korang bleh spend masa smpai pukul 10malam. Nak p smayang dulu,pastu sambung balik pon boleh
  • Price?? Boleh tgk promotion images di bawah:

2 comments:

Kata. Cik. Thasha said...

patutla aunty call tak angkat..sebok shopping rupenye.....

Corat Coret Ain said...

Kata. Cik. Thasha
sorry aunty...tp ommy Omar dah call balik kan?? ahahaha(^_~)