Wednesday, August 3, 2011

Mengemas

Wahhh...pagi2 dah up tajok MENGEMAS...yeee...Mmg sangat kemas...grrrrr...
Introduce you our new apprentice...OMAR ZULKEFLY!!!




Sejak dah pandai merangkak ni,abes satu ruang tamu dier nak explore...Siap tolong kemas pulak tuuuu...Adoiiii...Lap gune mulut,hokay...Sume bende nak kene masok dalam mulut...Klu bleh sume dier nak test rase termasoklah remote TV, kotak, bakul, helmet ayah,bla..bla..Lepas tu selsema...Lepas tu tak boleh tido...At the end, ommy yg kene pujuk...Ahahahaha...Rewards for me! :)

Nasib baik la rumah tu dah lapang mcm padang jarak padang tekukur...muahahaha...Lepas ni klu Omar dah pandai berjalan,Omar round la dlm umah ye??

Note for my boy (by the time you read this,Omar dah besar dah pon):
Omar,ommy x kisah klu Omar nak mengemas...Tapi Omar kemas barang mainan Omar je la...X payah kemas bende lain...Ayah boleh buat sbb ayah terer bab2 mengemas nih...Ommy failed!
You are our apprentice!Ommy proud of you,son!


4 comments:

Sarah Nur said...

Omar dah pandai merangkak ek..Jangan langgar dinding yerr..Nuha baru pandai ketawa..kekekeke..

Nurul Ain Umor said...

@ Sarah Nur
Dah merangkak dah..bukan main laju lg...Jenuh nk menahan..Sume bende dier nk capai..Last skali masok mulut...

Upload video Nuha ketawa..(^_~)

pcha farisha said...

wahhh...besar dah omar ni... acik pcha tak sempat jenguk lagi pon...

Nurul Ain Umor said...

@ pcha farisha
takpe2..nnt raye aunty datang umah yer?? (^_~)