Monday, August 22, 2011

Out of sudden...



Today Omar got fever *sad*... Semalam he's okay...Cergas and active like usual... Crawling here and there...Dari ruang tamu ke ruang makan sampai ler ke bawah meja makan *jenuh la ommy nak mengecikkan badan yg dah sedia kecik ni demi nak soh Omar kuar dari situ*...And as usual jugak, keje ommy adalah mengejar this anak bujang sbb dier dah laju dahhhh....

When comes to bed time, Omar still nak main2 x mau tido*jenuh nak pujuk*...Tp lepas dipakse berkali2 dan disogok dgn susu, finally terlelap...Itu pon kejap jekkk...Starts at 2am, Omar dah mule nanges2...Kasik susu,refuse...Dah popok pon still nanges2...Hurmmmm...Baru sedar,badan panas... Teros amek ubat demam...Sahur td mcm dah kebah sket tp ommy decided to take an urgent leave since kat rumah pengasuh ramai baby...Takot babysitter x sempat nak keep her eyes on u...

Speed recovery,dear!
I'm soooo in love with this boy!



No comments: