Tuesday, October 18, 2011

Alhamdulillah...



Bapa mertuaku sudah discharge. Sekarang tengah honeymoon lepak-lepak kat rumah abg ipar di Dengkil sampai next follow up, 25.10.2011. (read: cik Lin..Masak sedap-sedap kalau rasa nak conquer tanah. Muahahaha)
Abah di jaga rapi dan rasa-rasa macam 1st class treatment oleh mak mertua tiri aku. Memang superb la. If i'm in her shoe, belum tentu boleh jaga en zool macam tu lagi. Terharu sungguh aku tengok. Selama abah dekat pusrawi, 24hours mak tiri aku temankan. Suap makan, mandikan, cuci segala-gala.
Alhamdulillah....

CCA: Doa juga dititipkan buat uwan dan pakndak aku yang juga bakal dioperate. Semoga kalian beransur sembuh.


No comments: