Tuesday, October 18, 2011

Nuffnang and TGV Raikan Blogger?


Yeay... Aku dapat pas wayang percuma. Ihsan dari Nuffnang dan TGV. Tapi (Read: TAPI *dengan nada yang sangat kuat*), aku tak tau cara macam mana aku boleh pergi collect tiket tu. Nun jauh di Heritage KL sana nun yang aku sendiri tak tau di mana lokasinya. Ada sesiapa yang BAIK HATI lagi PENYAYANG yang boleh dan tidak berkira untuk tolong aku collect? Hahahaha.. Nanti aku belanja tiket wayang for 2 pax. Mau??  *Sebenarnya dapat 4 free passes. So, aku ambil 2. Yang 2 lagi, sape yg tolong ambil la aku kasik* Fair kan??

CCA: Dengan pass tu, apa-apa cerita pun boleh tengok. Hanya di TGV saja ya! Dah nama pon TGV yang sponsor kan. Haruslah...

Thanks TGV. Thanks Nuffnang.




2 comments:

Cik Bambam said...

dah collect belom? aku tahuuu!! aku dh collect 2x.. kah2.. nak tix!! :P

Anonymous said...

awal yang baik