Wednesday, March 30, 2011

Anak bujang ku!


Iyeeee... Arini 1st day aku keje setelah 2bulan maternity leave a.k.a hanimun leave... Dannnn arini aku tinggalkan Omar kat umah baby sitter...

Perasaan??? Sile jgn tny sbb aku pon x dapat nak describe camne... All in one! Omar bgn awal (as usual) dan ayah dah mandikan kol 7am... Pagi ek kitorg mandikan Omar??? Takpe.. Dah train since aku dalam pantang lagi... So,si kenit pon da immune...

Hantar kat baby sitter kol 7.30am... Mase aku hantar tu, dier bleh ketawa ek kat aku! Cheh sungguh anak umi nih... Dier tataw yg umi dier ni da menjerit2 sedih sbb nak tinggalkan dier (dalam hati jek...Muke still control cun lg)... Aku kasik sume no fon yg aku ade kat baby sitter (include no opis...seb bek aku takasik no fon korg sume)... Dengan harapan, anything happen senang ibu(omar use to call her ibu -later) nk carik aku...

Kol 12pm, no news from baby sitter... ape kabar la anak aku tu... Dier nak ke tanak susu... Risau sbb aku tak train dier menyusu botol langsong! Tawakkal jek anta kat umah org jaga... Alhamdulillah, Omar senang nak seswaikan diri... Yehaaa!!! Senang ati aku...(^_~)

4 comments:

FourLitreWords said...

baiknye die..ikut prangai aku aa tu..heee

fafarafa said...

ain tingtong,
baby lelaki selagi xsampai setahun jgn bg mandi air sejuk tau.. sejuk² sangat or pepagi buta tuh guna air suam² jek k..

Nurul Ain Umor said...

FourLitreWords
ehhh...ade kene mengena ekk??hahaha

Nurul Ain Umor said...

fafarafa a.k.a kak fawa ding dong
ain tade mandikan dier ngan air sejok pon pagi2..mau dier meraung satu taman ni dgr...ptg pon mandi air suam2 kuku...(^_~)