Tuesday, March 22, 2011

Online Shopping

Sblm ni, aku mmg tapernah n kureng percaya sket dgn online shopping nih... Especially bab nk shopping baju and seluar... Maybe sbb figure aku ni susah nak beli online... Yg jual kat online ni sume utk org yg berfigure model jek (hahaha..sangat sedar diri kan?)... Kang klu beli gak,menyesal xsudah..

Tapi... aku TERpedaya jugak ngan online shopping ni lepas aku klik website nih... Yesss... Its hijab! Ini paling suit utk aku beli secara online... Selama ni pon aku mmg x beli tudung... Aku rembat mak punye je... Ampuunnnnn!

Hasilnya, 1 hijab telah dibeli dan di pick oleh Mr.Asben kat rieqa (the owner of http://www.sugarscarfbyriqa.com/)... Tapi, serious susah klu nak beli... Cepat gilos sold out/ fully reserved hokkkayyyy... Owner baru update pukul 6pg, da 300 email dier dapat! Ikot rezeki la.. Tp,hijab dier mmg canteq2 (tp tataw la klu aku pakai canteq ke x..muahahaha)...

Skang aku still dalam mode penantian reply email from the owner... Sbb aku TERbekenan lg kat hijab yg dier baru upload ni... Hijab yg beli aritu pon lom pakai lg... Takpela... Buat koleksi... (^_~)

2 comments:

b a m b a m ' s said...

aku suka beli kat radiusite.com!
cantik2 jugak..hehehe

Nurul Ain Umor said...

@ b a m b a m ' s baek...akan ku berjalan2 di radiusite.com itu...wakakaka..klu terbeli,sile salahkan bambam...(^_~)