Wednesday, March 23, 2011

Yeayyy....Berjaya lg!!!

Eh... Aku bukan cite pasal result SPM taw (tentu2 la aku ni da tua kan...but still young @ heart..ngeee)... Aku telah berjaya membeli selai lg hijab kat SugarScarf...

Aku hantar email dlm kol 12 tghari smalam... and da dpt feedback 12tgh malam td... Request 3 hijab, yg available cume 1... Yessss!!! Kire rezeki aku la tuh... Kegilaan semakin melanda... Start arini da kene include peruntukan hijab stiap bulan...

Nape beli online?? Sbb aku kurengg suke dan tapandai nk shopping... Dan sbb aku akan frust stiap kali bende yg aku berkenan tade size, or slalunya tak muat... Menyebabkan mode 1 hari akan menjadi: malas layan + bad! (^_~)


2 comments:

Anonymous said...

teringat ain beli baju kat serikin dulu. konon2 nk pakai pi opis time LI. blk je bilik sume org dk kata baju ain beli tu mcm baju tido.. hehehe...

~kak yanie~

Nurul Ain Umor said...

@ Anon -k.yanie-
Hahahaha...taw xpe..sangat bengang kan...tp skang baju tu pon ntah kemane...tp ade gamba ngan baju tu...(^_~)