Thursday, March 17, 2011

Misteri pintu

Smalam mr.Asben MC..gara2 bermain bola *excited sangat ngan kasot baru*, teros demam.. Kaki injured... Jalan terkengkang2 *siannn kan?*

Lepas p klinik, tros p ke JJ Equine *lagi!*... Ohhh.. Aku mmg suke p JJ... Sbb ade baby's room... Senang... Klu Omar nk susu, bleh lepak2 kat baby's room tu smpai Omar kenyang n of coz salinkan skali diapers...

Budak yg xtahan sejok

Just p cuci mata jeeee *sbb baju yg aku berkenan sume tade size* mode: bengang... Balik dari equine, singgah Tesco Nilai... Pon skadar cuci mata ye kengkawan... Beli ape yg perlu sahaja!

Muke lega lepas salin pampers!

Balik dari Tesco, dua2 baby dah terbongkang... Dan aku pon bersilat la kat dapor nak prepare makan malam... mr.Asben mmg langsong taleh bukak mata... Bgn p smayang n mkn je... Pastu tido... Aku pon lepaking smbil berFB n blogwalking smpai kol 12... Tido kol 12.30am ye...

Tibe2, mr.Asben kejot aku... Tanya nape pintu rumah terbukak?? Aku pon ternganga... Tgk jam "eh...dah pukul 2.30 pg"... Aku ckp la aku tataw... Sblm aku tido,pintu tu bertutup + berkunci... Muke aku kompem la panic kan...

Aku soh mr.Asben tutup pintu *sbb aku takot nak jalan even setapak* and aku soh dier check sume brg (wallet + hp +etc) n kompem sume ade... Abes sape yg bukak pintu???Lagi aku tambah panic...

Siyes smpai pagi aku risau... tp korg taw ape yg mr.Asben dok risaw??
" Sy risau nyamok masok je..." *dgn gaya muke tade pape yg berlaku*
APAKAH???

P/s: pintu tu still tataw sape yg bukak...Gate + Grill sume berkunci... Aku assume pintu x rapat n angin tolak... *dgn harapan reason tu dapat bg aku cool*

6 comments:

b a m b a m ' s said...

ko x dgr citer ker..kat salak tuh ade org minyak??jeng3....

hahahahah..auta lebih jek aku nie!!kah3..

Nurul Ain Umor said...

@ bambam
ko jgn bam..pintu aku tu ternganga luas taw! aku ade xperience umah kene pecah! huwaaaa...panics!

FourLitreWords said...

ko sleepwalk tak??weyh lainnye muke omar...

Nurul Ain Umor said...

@ FourLitreWords
Ko pnah tgk aku sleepwalk ker slame kite tdo bersame2...?wahhh

cmne xlain...stiap sjam mintak susu...aish...(^_~)

Ayah said...

Mestilah risau nyamuk..takut nyamok gigit omar

Nurul Ain Umor said...

@ Ayah
Risau nyamok gigit omar ke risau omar kene rembat ngan org? rumah kiter ni da tade brg berharga...yg ade omar je pon..(^_~)